گیربکس
گیربکس
Blog Article
این خانواده شامل چهار چرخدنده میشود که سه چرخدنده از چهار چرخدنده مانند سیاره به دور چرخدنده مرکزی خورشید گون میچرخند. این چرخدنده ها توسط رینگ خارجی (حلقه بیرونی دندانه دار) با هم نگه داشته میشوند.
صنایع پیچیدهای مانند خودروسازی، صنایع هوا فضا و ماشینآلات سنگین، به این نوع گیربکس صنعتی نیاز دارند. درواقع گیربکسهای ترکیبی به دلیل انعطافپذیری بالا و قابلیتهای متنوع، در سیستمهای پیشرفته کاربرد دارند.
به عبارت دیگر گیربکس صنعتی یک وسیله مکانیکی است که کاربرد آن در ماشین آلات صنعتی، انتقال نیرو از یک شفت یا محور به یک محور دیگر، تنظیم سرعت و شدت این نیرو و گاهی تغییر جهت این نیرو می باشد.
این تبدیل به وسیله چرخدندهها انجام میشود که بسته به نوع گیربکس و کاربرد آن میتوانند اشکال و نسبتهای مختلفی داشته باشند.
گیربکس های سیاره ای به طور گسترده ای در کاربردهایی که گشتاور بالا و اندازه جمع و جور لازم است ، مانند اتوماسیون ، رباتیک و تجهیزات متحرک مورد استفاده قرار می گیرند.
پاسخ به پرسشهای متداول رویههای بازگرداندن کالا شرایط استفاده با پارتینه
گیربکس های رک و پینیون اغلب در صنایعی یافت می شوند که نیاز به حرکت دقیق و قابل اعتماد دارند ، مانند تولید خودرو و جابجایی مواد.
کاربردهای مختلف به مرجع مقاله درجه های ویسکوزیته روان کننده متفاوتی نیاز دارند تا به اندازه کافی از تجهیزات محافظت کنند و عملکرد مطلوب را تضمین کنند.
پمپ پیستونی و شیر هیدرولیک در سیستمهای گیربکس صنعتی برای کنترل دقیق جریان و تولید فشار بالا استفاده میشوند.
جستجو شهباز موتور کاتالوگ گیربکس صنعتی کاتالوگ گیربکس صنعتی
بهویژه در پروژههایی که شامل یونیت هیدرولیک هستند، انتخاب مناسب گیربکس میتواند تأثیر زیادی بر عملکرد کلی سیستم داشته باشد. در ادامه میتوانید با انواع گیربکس و کاربرد هر یک آشنا شوید.
گیربکسهای صنعتی از نظر مکانیکی قوی هستند، بنابراین میتوان بارهای سنگینی را با کمک آن ها بلند کرد.
در صنایعی مانند نفت و گاز ، ممکن است به گیربکس های سفارشی نیاز باشد تا فشارها و دماهای شدید را تحمل کنند و در عین حال از دقت و دوام اطمینان حاصل کنند. به عنوان مثال ، در دکل های حفاری دریایی ، گیربکس ها اغلب به صورت سفارشی طراحی می شوند تا گشتاور و سرعت مورد نیاز برای استخراج نفت از اعماق کف اقیانوس را برآورده کنند.
نوع گیربکس: (حلزونی، کرمی، سیاره ای، مخروطی و …) هر نوع گیربکس مزایا و معایب خاص خود را دارد.